Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

60 cm lengte, 40 cm breedte en 64 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm

Ben je op zoek naar een lage en veilige krabpaal voor je kitten? Dan is onze Villa 64 perfect geschikt voor jouw kleintje. Deze krabpaal biedt niet alleen een veilige plek voor je kitten, maar is ook zeer compleet. Het zal de favoriete plek worden van jouw kleine Rebel, omdat de krabpaal alles biedt wat een kitten nodig heeft. Met maar liefst vier makkelijk bereikbare krabstammen, een gezellig slaaphuisje onderin en een superzachte mini-loungemand bovenin, zal je kitten heerlijk kunnen dromen. Deze Villa 64 krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook heel stijlvol. Met zijn moderne en stabiele design past hij perfect in elk interieur. De crèmekleurige bekleding geeft een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de krabpaal naadloos opgaat in je woning. Met een afmeting van 60 x 40 x 64 cm is deze krabpaal compact genoeg om in elke ruimte te passen, maar biedt toch voldoende speel- en rustplekken voor je kitten. Met de Petrebels Villa 64 krabpaal geef je je kitten een veilige en complete speel- en rustplek. Je zult zien hoeveel plezier je kleintje zal hebben met deze krabpaal en hoe hij zich thuis zal voelen op zijn eigen plekje.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm

De Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm heeft een hoogte van 64 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Villa 64 krabpaal Creme modern stabiel 60 x 40 x 64 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen