1. speelgoed
  2. Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank

Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank

Aantal niveaus

Afmetingen

49 cm lengte, 33 cm breedte en 43 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank

De Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank is het perfecte speelhuis voor je kat. Met eenvoudige zelfmontage en geïllustreerde instructies inbegrepen, kan je binnen no time een speelse structuur creëren voor je harige vriend. Dit nieuwe kattenspeelgoed zorgt voor eindeloos veel plezier en zal je kat helpen zijn volledige krachtige potentieel te bereiken. Dit speelhuis is gemaakt van duurzaam en stevig karton, waardoor het niet alleen lang meegaat, maar ook gemakkelijk opgevouwen kan worden wanneer het niet in gebruik is. Hierdoor is het een geweldig alternatief voor je bank, waar je kat anders zijn klauwen in zou zetten. Bovendien zorgt de Kat Schouwburg Karton Tank voor een grappige afleiding voor je katten, waardoor ze zich niet zullen vervelen. Geef je kat de ultieme speelervaring met de Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank. Laat hem zijn innerlijke krijger naar boven brengen terwijl hij door de gangen van dit speelhuis rent. Zorg ervoor dat je kat altijd iets te doen heeft en versterk jullie band met dit innovatieve en creatieve kattenspeelgoed.

Veelgestelde vragen over de Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank

De Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank heeft een hoogte van 43 cm, is 33 cm breed en heeft een lengte van 49 cm.

Deze Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Suck UK Kat Schouwburg Karton Tank is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen