1. speelgoed
  2. RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten

RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten

Aantal niveaus

4

Afmetingen

91 cm lengte, 45 cm breedte en 190 cm hoogte

Kleur

Creme, Beige

Materiaal

IJzer | Pluche | Hout | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten

De RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal is een absoluut meesterwerk voor grote katten. Dit krabmeubel is ontworpen met de modernste technieken en is volledig getest door het toegewijde team van RHRQuality. Het resultaat is een verbluffend meubelstuk dat perfect past in elk eigentijds interieur, maar speciaal is ontworpen voor katten. Deze krabpaal is buitengewoon stevig en daarom uitermate geschikt voor grote rassen zoals de Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat. Met zijn robuuste constructie kunnen maar liefst 5 katten tegelijkertijd genieten van dit geweldige meubelstuk. Maar dat is niet alles! De Maine Coon Feline Elite 190 biedt niet alleen een krabplek, maar ook diverse andere functionaliteiten waar katten dol op zijn. Denk aan een comfortabel slaaphuisje, een zachte ligplank en speelgoed dat zorgt voor urenlang speelplezier. Dit krabmeubel combineert functionaliteit met design en is een aanwinst voor zowel jou als je geliefde viervoeters. Het beige kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur, terwijl de stevige basis ervoor zorgt dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs bij de meest enthousiaste krabpogingen. Laat je grote katten genieten van de ultieme speel- en krabervaring met de RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten

De RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten heeft een hoogte van 190 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 91 cm.

Deze RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten is gemaakt van IJzer | Pluche | Hout | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten is leverbaar in het Creme, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Maine Coon Feline Elite 190 Beige Krabpaal krabmeubel voor grote Katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen