1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm

Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 68 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm

Ben je op zoek naar iets speciaals voor je kat en wil je geen standaard krabpaal? Dan is de Designed by Lotte Aviva Krabpaal perfect voor jou. Dit unieke meubelstuk volgt de laatste trend van het gebruik van natuurlijke materialen. Hierdoor is elke stam van de krabpaal uniek, waardoor het product iets kan afwijken van de afbeelding. De houten krabpaal heeft twee plateaus waar je kat gebruik van kan maken om alles in de gaten te houden of lekker uit te rusten. Deze plateaus zijn voorzien van een hoes, waardoor het extra comfortabel is voor je kat. Bovendien heeft de krabpaal ook een speeltouw om te voldoen aan de speelbehoefte van je kat. Met deze krabpaal haal je een echte blikvanger in huis. Het is niet alleen leuk voor je kat, maar ook zeker een toevoeging aan je interieur. De krabpaal is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 50x50x68 cm.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm

De Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm heeft een hoogte van 68 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Aviva Krabpaal 50x50x68 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen