PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 80 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285

Deze kattenkrabpaal van PawHut is de ideale plek voor jouw kat om te slapen, te spelen en te klimmen! Het gezellige pluche slaapgedeelte biedt jouw kat de perfecte toevluchtsoord. De sisaltouw bedekte palen zorgen ervoor dat jouw kat gemakkelijk zijn klauwen kan scherpen. De verschillende platforms bieden een perfect overzicht en zorgen voor veel afwisseling. En het meest unieke aspect: de kattenspeeltuin is geïntegreerd in de krabpaal. Met deze PawHut krabpaal zal geen enkele kat zich vervelen. De krabpaal heeft een eenvoudig en modern design dat past bij veel interieurs. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is. De krabpaal vereist eenvoudige montage. De krabpaal is beige van kleur en gemaakt van E1-kwaliteit spaanplaat, pluche en sisal. De afmetingen van de krabpaal zijn 50 cm breed, 30 cm diep en 80 cm hoog. Het huisje heeft afmetingen van 30 cm breed, 30 cm diep en 29 cm hoog. De deuropening van het huisje heeft een diameter van 20 cm. De zitplekken variëren in afmetingen van 50 cm breed en 30 cm diep (van onder naar boven). Geef jouw kat een geweldige speel- en rustplek met deze PawHut krabpaal!

Veelgestelde vragen over de PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285

De PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285 heeft een hoogte van 80 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Krabpaal met sisal krabpaal met kattenspeelgoed pluche beige, hoogte 80 cm D30-285 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen