1. speelgoed
  2. Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip

Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip

Aantal niveaus

Afmetingen

54 cm lengte, 26 cm breedte en 20 cm hoogte

Kleur

Bruin, Geel

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip

De Nobleza Krabkarton Bank is het perfecte speelgoed voor elke kat of kitten. Met deze krabmeubel kan jouw viervoeter heerlijk spelen en zijn nagels scherpen. Gemaakt van hoogwaardig karton, biedt dit kattenspeelgoed urenlang plezier. De krabmeubel is voorzien van gekleurde visjes en koraal, waardoor het een elegant ontwerp heeft dat in iedere kamer en interieur past. Het karton heeft een hoge dichtheid, waardoor het sterk en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat jouw kat veilig en comfortabel kan krabben en spelen. Bij de krabmeubel wordt ook kattenkruid meegeleverd, wat de aandacht van jouw kat zeker zal trekken. Het natuurlijke instinct van katten om te krabben wordt hiermee gevolgd, waardoor ze minder behoefte hebben om aan meubels te zitten. Dit praktische speeltje is eenvoudig te gebruiken en heeft een grote aantrekkingskracht op iedere kat. Wij raden aan om al op jonge leeftijd te beginnen met het gebruik van de Nobleza Krabkarton Bank. Dit hoogwaardige en milieuvriendelijke kattenspeeltje zorgt voor stabiliteit en comfort, en is geschikt voor iedere kat, kitten, kater of poes. Laat jouw huisdier genieten van dit geweldige krabmeubel en geef hem de speeltijd die hij verdient. Merk: Nobleza.

Veelgestelde vragen over de Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip

De Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip heeft een hoogte van 20 cm, is 26 cm breed en heeft een lengte van 54 cm.

Deze Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip is leverbaar in het Bruin, Geel. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Nobleza Krabkarton Bank Kattenspeelgoed Krabmeubel Karton Catnip is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen