1. speelgoed
  2. Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te

Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te

Aantal niveaus

Afmetingen

35 cm lengte, 31 cm breedte en 2.50 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te

KRABPLEZIER: Worden jouw meubels beschadigd door het krabben van je kat, maar heb je geen ruimte voor een krabpaal? Probeer dan eens deze houten krabplank! Hij neemt geen ruimte in beslag omdat je hem aan de muur kunt hangen en je kat kan naar hartenlust krabben. LEUK DESIGN: De krabplank heeft de vorm van een kattenkop. De houten rand rondom de sisal plank is een mooi detail en zal prachtig staan aan elke muur. Deze krabmat hoef je niet te verbergen wanneer er bezoek komt. DETAILS: Je ontvangt een krabmat van 35 x 31 x 2,5 cm. Hij is gemaakt van hout en sisal en weegt 1,8 kg. Aan de achterkant zijn vier zuignappen bevestigd om hem op te hangen. MAKKELIJKE MONTAGE: Dankzij de zuignappen kun je hem eenvoudig aan de muur bevestigen. De plank blijft stevig zitten op verschillende oppervlakken. Natuurlijk kun je hem ook gewoon op de vloer leggen. NATUURLIJK MATERIAAL: De krabmat is gemaakt van natuurlijke materialen - hout en sisal. Een stijlvolle en milieuvriendelijke keuze dus. NIEUWE DETAILS: Deze krabplank is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in je interieur. Het unieke design in de vorm van een kattenkop zal zeker de aandacht trekken van zowel jou als je kat. Bovendien is de krabmat voorzien van een.

Veelgestelde vragen over de Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te

De Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te heeft een hoogte van 2.50 cm, is 31 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris houten krabplank voor katten Krabmat van hout en sisal voor aan de muur In de vorm van een kattenkop Te is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen