1. speelgoed
  2. c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten,

c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten,

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten, en ontdek alle specificaties. 

Specificaties c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten,

Aantal niveaus

6

Afmetingen

55 cm lengte, 45 cm breedte en 152 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten,

LUXE PURE VOOR KATTEN: Uw fluwelen pootjesvrienden hebben een eigen knus huis nodig om te spelen, rond te springen of een dutje te doen. Dit kattenhuis van FEANDREA is absoluut een droom die uitkomt voor uw huiskat. EEN PLEK OM TE ONTSPANNEN: Twee gezellige en ruime huisjes en een pluche mand zorgen voor een rustgevende nachtrust. De zijkanten van de stoelen zijn ook iets verhoogd, zodat uw kat haar hoofd erop kan laten rusten en precies kan observeren wat er in uw huis gebeurt. KRABSTOKKEN MET SISAL: De versterkte staven van het product zijn bedekt met natuurlijk sisal. Dit stelt uw kat in staat om haar klauwen te onderhouden en moedigt tegelijkertijd meer beweging aan. Een ideale plek voor schone en speelse katten. STABILITEIT HEEFT DE HOOGSTE PRIORITEIT: Ons product is gemaakt van CARB-gecertificeerd houtvezelplaat en versterkt met strips aan de onderkant, wat maximale stabiliteit garandeert. Voor extra veiligheid heeft de speelboom ook een extra anti-kantelmechanisme. Met de c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten, kunt u uw geliefde kat verwennen met een luxe en comfortabel toevluchtsoord. De huisjes en pluche mand bieden een knusse plek voor uw kat om te rusten en te slapen, ter.

Veelgestelde vragen over de c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten,

De c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten, heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten, heeft een hoogte van 152 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten, is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten, is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze c90 Stevige Kattenbak met Kisal Krabpaal Tjes, Pluche Zittroggen, een maand en 2 huisjes, Klimboom voor Katten, is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen