1. speelgoed
  2. Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel

Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel

Aantal niveaus

Afmetingen

80 cm lengte, 45 cm breedte en 80 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel

Maak kennis met de Petrebels Dome 80 Krabton voor katten - Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel. Deze krabton is niet zomaar een speelplek voor je kat, het is een waar avonturenparadijs! Je kat kan zich hier heerlijk vermaken door verstoppertje te spelen, te klimmen, te krabben en zelfs te dromen over spannende avonturen. Daarnaast kan je kat vanaf deze krabton het hele huis goed in de gaten houden, zodat geen enkele beweging onopgemerkt blijft. Deze krabton is een geweldig alternatief voor de traditionele krabpaal. Het is ook de perfecte aanvulling als extra krab- en speelplek voor jouw Rebel. Wat deze krabton extra speciaal maakt, is dat het weinig ruimte in beslag neemt, maar toch biedt het je kat een zee van ruimte om te krabben en te slapen. De stabiele constructie zorgt ervoor dat je kat veilig en comfortabel kan spelen en ontspannen. Met de Petrebels Dome 80 Krabton haal je niet alleen een praktisch product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De cappuccino kleur geeft een warme en gezellige uitstraling aan de krabton. Jouw kat zal zich hier ongetwijfeld urenlang kunnen vermaken, terwijl jij geniet van een opgeruimde en stijlvolle woonkamer.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel

De Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel heeft een hoogte van 80 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 80 cm.

Deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Cappuccino Ø 45 x 80 cm stabiel is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen