1. speelgoed
  2. PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412

PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 92 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412

De PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412 is de ultieme droom voor elke kat. Deze prachtige krabpaal biedt jouw huisdier niet alleen een veilige haven om te slapen en te luieren, maar ook een plek om zijn klauwen te scherpen. De krabpaal is voorzien van een ruim, hooggelegen huis waar jouw kat zich kan terugtrekken voor wat privacy en ontspanning. Daarnaast is er een ronde, open ligstoel met zachte kussens waar jouw kat heerlijk op kan loungen. Maar dat is niet alles! De PawHut Krabpaal heeft ook drie dikke krabpalen waar jouw kat zijn klauwen aan kan scherpen. Dit betekent dat jouw meubels en tapijten veilig zijn, omdat jouw kat zijn natuurlijke behoefte kan vervullen op deze geweldige krabpaal. Geef jouw kat de luxe die hij verdient met de PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412. Hij zal er dol op zijn en jij zult genieten van een kat die tevreden en gelukkig is.

Veelgestelde vragen over de PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412

De PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412 heeft een hoogte van 92 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412 is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Krabpaal met kattenhol D30-412 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen