1. speelgoed
  2. Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm

Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm

Aantal niveaus

7

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 200 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm

De Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten is een werkelijk prachtig stuk voor jouw geliefde huisdier. Met de hand vervaardigd van duurzaam suar hout, is deze krabpaal een echte blikvanger in jouw interieur. Het natuurlijke karakter van het hout zorgt ervoor dat elke krabpaal uniek is, met variaties in kleur en textuur die bijdragen aan zijn charmante uitstraling. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om het natuurlijke krabgedrag van katten te bevredigen. Met twee stukken sisal touw van maar liefst 200 cm lang, kunnen jouw harige vrienden naar hartenlust krabben en hun nagels scherpen. De krabpaal is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes (120 cm, 150 cm en 200 cm), zodat er altijd een maat is die perfect is voor jouw kat. Naast het krabgedeelte biedt de paal ook comfortabele rustplekken voor jouw kat. De ruime plateaus van 30 cm x 35 cm bieden voldoende ruimte om te ontspannen en te observeren. De stevige voetplaat van 5 cm dik zorgt voor stabiliteit en zekerheid, zodat jouw kat veilig en comfortabel kan genieten van zijn nieuwe favoriete plekje. De Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn natuurlijke materialen en unieke uitstraling zal deze krabpaal zeker de a.

Veelgestelde vragen over de Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm

De Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm heeft een hoogte van 200 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 200cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen