1. speelgoed
  2. MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206

MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 50 cm breedte en 206 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206

Bij MIRA HOME hebben we nu een geweldige toevoeging aan ons assortiment: de MIRA Home krabpaal klimpaal. Deze krabpaal is perfect voor jouw geliefde kat om te spelen, te klimmen en te krabben. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en pluche, biedt deze krabpaal een comfortabele en duurzame speelplek voor jouw harige vriend. Met een afmeting van 60x50x206 centimeter is deze krabpaal groot genoeg om jouw kat urenlang bezig te houden. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens het meest energieke speelgedrag van jouw kat. Daarnaast is de krabpaal voorzien van meerdere niveaus en platforms, waardoor jouw kat kan klimmen en zichzelf kan vermaken. Naast het bieden van een geweldige speelplek, is de MIRA Home krabpaal ook een stijlvol meubelstuk dat perfect past bij elk interieur. Het moderne ontwerp en de neutrale kleuren maken het gemakkelijk om deze krabpaal te integreren in jouw huis. Verwen jouw kat met deze prachtige krabpaal en geniet van de vele uren speelplezier die het zal bieden.

Veelgestelde vragen over de MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206

De MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206 heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206 heeft een hoogte van 206 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206 is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206 is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MIRA Home krabpaal klimpaal - spaanplaat/pluche 60x50x206 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen