1. speelgoed
  2. Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige

Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige

Aantal niveaus

1

Afmetingen

36 cm lengte, 36 cm breedte en 36 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige

Kattenliefhebbers, maak kennis met het Adori Kyra Krab en Ligmeubel Krabpaal in de prachtige kleur Naturel Beige. Deze krabpaal is niet zomaar een gewone krabpaal, het is een waar paradijs voor jouw geliefde kat. Iedereen weet dat katten dol zijn op slapen en wat is er nu beter dan een eigen holletje om heerlijk in weg te dommelen? Met het Kyra krabmeubel van Adori kan je kat genieten van ultiem comfort en geborgenheid. Dit krab- en ligmeubel is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De natuurlijke kleur Naturel Beige zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling. Het krabmeubel is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk te reinigen. Daarnaast is het meubel voorzien van een stevige krabpaal, waar je kat zijn nagels naar hartenlust aan kan scherpen. Het Kyra krabmeubel biedt jouw kat niet alleen een knusse slaapplek, maar ook een veilige verstopplek. Jouw kat kan zich even terugtrekken in zijn eigen holletje, waar hij zich volledig kan ontspannen en opladen voor zijn volgende avontuur. Geef jouw kat het comfort en de geborgenheid die hij verdient met het Adori Kyra Krab en Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige.

Veelgestelde vragen over de Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige

De Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige heeft een hoogte van 36 cm, is 36 cm breed en heeft een lengte van 36 cm.

Deze Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Kyra Krab En Ligmeubel Krabpaal 36x36x36 cm Naturel Beige is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen