1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm

Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm

De Adori Krabpaal Yuca is een must-have accessoire voor elke katteneigenaar. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan de natuurlijke krabbehoefte van jouw geliefde kat te voldoen. Met zijn compacte formaat van 40x40x60 cm past hij perfect in elke hoek van je huis, waardoor je kat altijd een plek heeft om zijn nagels te scherpen en te rekken. De Krabpaal Yuca is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen intensief krabben. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs wanneer je kat zich er volledig op uitstrekt. Bovendien is de paal bedekt met duurzaam sisaltouw, wat ervoor zorgt dat je kat zijn nagels veilig kan slijpen zonder je meubels te beschadigen. Naast het krabgedeelte biedt de Yuca krabpaal ook een gezellige rustplek voor je kat. Het bovenste platform is bekleed met zacht pluche materiaal, waar je kat heerlijk kan relaxen en zijn omgeving kan overzien. De krabpaal is ook voorzien van een speelballetje dat aan een elastisch koord hangt, waardoor je kat zichzelf kan vermaken en zijn jachtinstinct kan stimuleren. Geef je kat de perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen met de Adori Krabpaal Yuca. Bestel vandaag nog en geniet van een blije en tevreden kat in huis.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm

De Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm heeft een hoogte van 60 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Yuca Krabpaal 40x40x60 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen