1. speelgoed
  2. MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143

MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143

Aantal niveaus

6

Afmetingen

55 cm lengte, 45 cm breedte en 143 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143

De MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren is het perfecte meubelstuk voor jouw geliefde huisdier. Met zijn stabiele houten constructie en afmetingen van 55x45x143 biedt deze krabpaal urenlang speelplezier en comfort voor jouw kat. MIRA HOME staat bekend om zijn stijlvolle en duurzame meubels, en deze krabpaal is geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardig hout, zal dit meubelstuk niet alleen mooi staan in jouw interieur, maar ook lang meegaan. Met verschillende niveaus, krabpalen en speelgoed, zal jouw kat zich nooit vervelen. Daarnaast is de krabpaal voorzien van een gezellig huisje waar jouw kat zich terug kan trekken voor een dutje of om te ontspannen. Bij MIRA HOME begrijpen we dat het belangrijk is om meubilair te vinden dat perfect past bij jouw wensen. Daarom bieden we een ruim assortiment aan originele meubelstukken, zodat je snel het meubilair kunt vinden dat past bij jouw stijl en behoeften. Investeer in de MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren en geef jouw kat de beste speelervaring en comfort die hij verdient.

Veelgestelde vragen over de MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143

De MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143 heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143 heeft een hoogte van 143 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143 is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143 is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MIRA Home Krabpaal Kattentoren Huisdieren Stabiel Hout - 55x45x143 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen