1. speelgoed
  2. Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality

Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality

Aantal niveaus

2

Afmetingen

101 cm lengte, 64 cm breedte en 101 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Sisal | Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality

Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor grote katten zoals de Chartreux. Met een indrukwekkend gewicht van ongeveer 22 kg, is deze krabpaal gemaakt om langdurig gebruik te weerstaan. De extra dikke 20 cm diameter sisalpalen zorgen ervoor dat je kat naar hartenlust kan krabben en zijn nagels kan scherpen. De krabpaal is bedekt met een stijlvolle lichtgrijze kleur, waardoor hij perfect past bij elk interieur. Naast de stevige constructie en het aantrekkelijke ontwerp, biedt deze krabpaal alles wat een kat zich maar kan wensen. Het beschikt over meerdere ligplateaus waar je kat lekker kan luieren en ontspannen. Ook is er een knusse slaapgrot waar je kat zich kan terugtrekken voor een dutje in alle rust. Daarnaast is de krabpaal voorzien van speelballetjes en een sisal speeltouw, zodat je kat zich ook actief kan vermaken. De Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs Grijs is een absolute must-have voor eigenaren van grote katten die op zoek zijn naar een duurzame en comfortabele krabpaal. Geef je geliefde huisdier de perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen met deze hoogwaardige krabpaal van RHRQuality.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality

De Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality heeft een hoogte van 101 cm, is 64 cm breed en heeft een lengte van 101 cm.

Deze Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality is gemaakt van Hout | Sisal | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor Grote Katten Chartreux Lichtgrijs van RHRQuality is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen