1. speelgoed
  2. Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs

Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs

Aantal niveaus

3

Afmetingen

50 cm lengte, 60 cm breedte en 206 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Plastic | Schuim | Tule

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs

De Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs is de ultieme kattentroon voor uw geliefde huisdier. Deze krabpaal is maar liefst 206 cm hoog en biedt uw kat de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Met meerdere uitkijkplatforms is uw koninklijke kat verzekerd van een comfortabele en veilige plek om de omgeving in de gaten te houden. Daarnaast is deze krabpaal uitgerust met een ruime kattenbak, zodat uw kat zijn behoefte in alle privacy kan doen. Het luxe kattenhuis in de kleur rookgrijs voegt een vleugje elegantie toe aan uw interieur, terwijl het tegelijkertijd een praktisch en functioneel meubelstuk is. De stevige constructie zorgt ervoor dat deze krabpaal lang meegaat en bestand is tegen het speelse gedrag van uw kat. Met de Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs geeft u uw kat de koninklijke behandeling die hij verdient. Laat uw huisdier genieten van ultiem comfort en speelplezier met deze hoogwaardige krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs

De Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs heeft een hoogte van 206 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs is gemaakt van Plastic | Schuim | Tule. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Segenn's Hoge krabpaal XL kattenboom kattenbak hoog XL Luxe kattenhuis Rookgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen