1. speelgoed
  2. Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en

Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 50 cm breedte en 155 cm hoogte

Kleur

Oranje

Materiaal

Hout | Sisal | Aardewerk | Textiel | Kunstvezel

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en

Deze prachtige krabpaal is een waar paradijs voor jouw kat! Met zijn levendige kleuren in oranje en blauw zal deze krabpaal zeker een opvallende toevoeging zijn aan je interieur. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk, deze krabpaal is ook nog eens functioneel en comfortabel voor je harige vriend. De krabpaal is voorzien van meerdere niveaus, elk met verschillende ligplekken waar je kat heerlijk kan ontspannen. Het bovenste niveau is speciaal ontworpen met opstaande randen, zodat je kat veilig en geborgen kan liggen. Daarnaast biedt deze krabpaal ook een gezellig huisje waar je kat zich kan terugtrekken en lekker kan spelen. Dit zorgt voor het ultieme comfort en vermaak voor je kat. Met een hoogte van 155 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor je kat om te klimmen, krabben en spelen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs bij de meest energieke katten. Daarnaast is de krabpaal gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je er lang plezier van zult hebben. Jouw kat zal dol zijn op deze krabpaal en zich geen moment vervelen. Geef je kat het cadeau van ultiem comfort en speelplezier met deze geweldige krabpaal!

Veelgestelde vragen over de Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en

De Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en heeft een hoogte van 155 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en is gemaakt van Hout | Sisal | Aardewerk | Textiel | Kunstvezel. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en is leverbaar in het Oranje. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal katten krabpaal Kattenhuis 155cm hoog en is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen