Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

39 cm lengte, 39 cm breedte en 64 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm

De Adori Krabtoren Mimi is de perfecte oplossing voor katten die graag hun nagels scherpen en hun territorium markeren. Met zijn compacte formaat van 39x39x64 cm past deze krabtoren gemakkelijk in elk interieur. De krabtoren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt jouw kat een stevige en stabiele plek om te krabben. Het unieke ontwerp met verschillende niveaus en krabpalen zorgt ervoor dat jouw kat zich kan uitleven en zijn energie kwijt kan. Naast het krabben heeft de Adori Krabtoren Mimi ook andere functies. De krabpalen zijn voorzien van speeltjes, zoals balletjes en veertjes, die de natuurlijke jachtinstincten van jouw kat stimuleren. Hierdoor zal jouw kat zich nooit vervelen en blijft hij actief en gezond. Dankzij de neutrale kleuren past de krabtoren perfect bij elk interieur. Hij kan gemakkelijk worden gemonteerd en is eenvoudig schoon te maken. Geef jouw kat de ideale plek om te krabben en te spelen met de Adori Krabtoren Mimi.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm

De Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm heeft een hoogte van 64 cm, is 39 cm breed en heeft een lengte van 39 cm.

Deze Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabtoren Mimi Krabpalen 39x39x64 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen