1. speelgoed
  2. Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk

Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk

Aantal niveaus

Afmetingen

80 cm lengte, 40 cm breedte en 1 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk

Word heerlijk wakker en strek jezelf uit op de Petrebels Mastermat. Deze krabmat is perfect voor jouw geliefde kat. Het sterke sisaltapijt maakt het een ideale plek voor je viervoeter om zijn nagels te scherpen. De Mastermat is zeer sterk en kan tegen een stootje, zodat het klaarligt voor elke tijger die zich wil uitrekken. Plaats de mat gewoon bij de deur en je kat zal er dol op zijn. De afmetingen van de Mastermat zijn 80 x 50 cm, waardoor het een ruime en comfortabele plek is voor je kat om te ontspannen. Het zachte en duurzame materiaal zorgt ervoor dat je kat er lang plezier van zal hebben. Bovendien is de mat ook een ideale manier om je meubels te beschermen tegen krassen. Naast het functionele aspect is de Mastermat ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het neutrale ontwerp past in elke kamer en voegt een vleugje elegantie toe. Laat je kat genieten van de Petrebels Mastermat en geef hem de perfecte plek om te spelen, te rusten en zijn nagels te scherpen.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk

De Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk heeft een hoogte van 1 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 80 cm.

Deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat - 80 x 50 cm zeer sterk is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen