1. speelgoed
  2. ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming

ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming en ontdek alle specificaties. 

Specificaties ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming

De ScratchX Anti Krab vellen zijn speciaal ontworpen om uw meubels te beschermen tegen de gevreesde schade veroorzaakt door de scherpe klauwen van uw kat. Deze vellen bieden een effectieve oplossing om uw banken, stoelen en andere meubelstukken te beschermen en ze er tegelijkertijd stijlvol uit te laten zien. Deze XXL vellen hebben een afmeting van 45 bij 31 cm, wat ervoor zorgt dat ze voldoende dekking bieden voor grote oppervlakken. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw meubels onbeschermd blijven. Bovendien zijn deze vellen gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, wat betekent dat ze lang meegaan en niet schadelijk zijn voor het milieu. Wat deze anti-krab vellen nog beter maakt, is dat ze veilig zijn voor uw kat. Ze zijn niet giftig en zorgen ervoor dat uw kat haar natuurlijke krabgedrag kan uiten zonder schade aan uw meubels toe te brengen. U kunt met een gerust hart uw kat haar gang laten gaan, wetende dat uw meubels veilig zijn. Kies voor de ScratchX Anti Krab vellen en geniet van een onbeschadigd interieur, terwijl uw kat zich kan vermaken met haar favoriete krabactiviteiten.

Veelgestelde vragen over de ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming

De ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming heeft een hoogte van 45 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze ScratchX ® Anti Krab vellen, Bescherming Kat en Hond 12 Duurzame XXL (45*31cm) vellen Tegen Krabben Bankbescherming is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen