1. speelgoed
  2. XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog

XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog en ontdek alle specificaties. 

Specificaties XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog

Aantal niveaus

Afmetingen

100 cm lengte, 90 cm breedte en 165 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal | Stof

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog

Deze XXL luxe krabpaal is speciaal ontworpen om katten een ultiem klim- en speelparadijs te bieden. Met een hoogte van 165 cm is deze krabpaal perfect voor katten die graag de hoogte in willen gaan. De krabpaal beschikt over verschillende niveaus waar jouw kat naar hartenlust kan krabben, spelen en slapen. De sisal krabstammen zijn ideaal voor het verzorgen van de nagels van jouw kat en bieden tegelijkertijd veel klimplezier. De plateaus zijn voorzien van zachte pluche stof, waardoor jouw kat hier ook heerlijk kan uitrusten en dutjes kan doen. Daarnaast zorgen de pluche speeltjes voor extra entertainment, zodat je kat zich nooit zal vervelen. Als jouw kat klaar is met spelen en krabben, kan hij of zij heerlijk tot rust komen in de luxe hangmat. Deze hangmat is perfect om even te relaxen en te genieten van een welverdiende rust na een drukke speelsessie. Met dit XXL luxe katten krappaal met hangmat, kattenhuisjes en activity center geef je jouw kat de ultieme speel- en slaapervaring!

Veelgestelde vragen over de XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog

De XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog heeft een hoogte van 165 cm, is 90 cm breed en heeft een lengte van 100 cm.

Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog is gemaakt van Sisal | Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Kattenhuisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal 165 CM Hoog is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen