1. speelgoed
  2. krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis

krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis en ontdek alle specificaties. 

Specificaties krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis

Aantal niveaus

4

Afmetingen

45 cm lengte, 30 cm breedte en 110 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Imitatiebont

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis

Geef je kat een krabpaal die niet alleen dient als nagelvijl, maar ook als schuilplaats en speelplek met muizen om te grijpen. Deze stijlvolle grijze krabpaal is een perfecte aanvulling op elk interieur. Plaats de krabpaal op een plek waar je kat veel tijd doorbrengt, zodat hij gemakkelijk kan leren zijn nagels te krabben op de daarvoor bestemde plek. Met een hoogte van 110 cm is deze middelgrote krabpaal ideaal voor katten om zich uit te rekken. Het biedt ook voldoende ruimte om te spelen en uit te rusten. De krabpaal kat is een geweldige speelplek waar je kat urenlang plezier aan zal beleven. Daarnaast is het ook een veilige schuilplaats voor wanneer je kat behoefte heeft aan wat privacy. Met de bijgeleverde muizen kan je kat zijn jachtinstinct volop uitleven. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een prachtige toevoeging aan je interieur. Geef je kat de ultieme krab- en speelervaring met deze veelzijdige krabpaal.

Veelgestelde vragen over de krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis

De krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis heeft een hoogte van 110 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis is gemaakt van Imitatiebont. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze krabtoren kat katten krabpaal kattenspeeltjes huis voor katten krabpaal katten krabton voor katten krabton kattenhuis is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen