1. speelgoed
  2. District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design

District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design en ontdek alle specificaties. 

Specificaties District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design

Aantal niveaus

2

Afmetingen

84 cm lengte, 24 cm breedte en 24 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design

Dit OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel van District 70 is niet zomaar een gewoon krabmeubel, het biedt dubbel krabplezier voor jouw geliefde kat. Met een afmeting van 84 x 24 x 24 cm is dit meubel perfect voor katten van alle maten. Het minimalistische design past naadloos in elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan je huis. Wat dit krabmeubel echt uniek maakt, is dat het eigenlijk twee krabmeubels in één is. Wanneer je de binnenkant van het meubel verwijdert, komt er nog een extra krabplek tevoorschijn. Dit is ideaal voor huishoudens met meerdere katten, waarbij elk van hen zijn eigen plekje nodig heeft om te krabben en te spelen. Het OVAL OFFICE krabmeubel is gemaakt van stevig karton dat bestand is tegen het scherpe nagels van je kat. Het biedt een duurzame en milieuvriendelijke kraboplossing, omdat het volledig recyclebaar is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schade aan je meubels of het milieu. Geef je kat het beste van beide werelden met dit OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel van District 70. Het biedt niet alleen een comfortabele plek om te krabben, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Laat je kat genieten van het dubbele krabplezier en geef hem zijn eigen speciale plekje in huis!

Veelgestelde vragen over de District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design

De District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design heeft een hoogte van 24 cm, is 24 cm breed en heeft een lengte van 84 cm.

Deze District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze District 70 OVAL OFFICE kartonnen krabmeubel Kleur 84 x 24 x 24 cm Twee krabmeubels in één Minimalistisch Design is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen