1. speelgoed
  2. Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel

Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel

Aantal niveaus

Afmetingen

80 cm lengte, 45 cm breedte en 80 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel

Onze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten, genaamd Pepper, is de ideale speelplek voor jouw geliefde viervoeter. Met een afmeting van Ø 45 x 80 cm, biedt deze krabton voldoende ruimte voor allerlei avonturen. Jouw kat kan zich verstoppen, klimmen, krabben en zelfs zijn dromen najagen terwijl hij het huis goed in de gaten houdt. Deze krabton is een geweldig alternatief voor de traditionele krabpaal. Het voegt een vleugje stijl toe aan je interieur en is ook nog eens stabiel. Je kunt hem zelfs gebruiken als extra krab- en speelplek voor jouw ondeugende pluizenbol. Daarnaast neemt de krabton weinig ruimte in beslag, maar biedt het je kat toch voldoende ruimte om te krabben en te slapen. De Petrebels Dome 80 Krabton is met zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hij is duurzaam en gaat lang mee, zodat jouw kat er optimaal van kan genieten. Met zijn trendy design en stevige constructie zal deze krabton zeker een favoriet worden voor zowel jou als je kat. Bestel nu en geef jouw harige vriend de perfecte plek om te spelen en te ontspannen!

Veelgestelde vragen over de Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel

De Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel heeft een hoogte van 80 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 80 cm.

Deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Dome 80 Krabton voor katten -Pepper Ø 45 x 80 cm stabiel is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen