1. speelgoed
  2. Trixie Relax-Mand voor Krabpalen

Trixie Relax-Mand voor Krabpalen

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Relax-Mand voor Krabpalen en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Relax-Mand voor Krabpalen

Aantal niveaus

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 0 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Trixie Relax-Mand voor Krabpalen

Met de Trixie Relax-Mand voor Krabpalen kunt u nu een heerlijk zacht slaapplekje creëren voor uw geliefde kat in de krabpaal. Deze unieke mand is voorzien van een stevig metalen frame en kan eenvoudig worden bevestigd aan vrijwel elke krabpaal, in plaats van een gewoon ligplateau. De relax-mand is vervaardigd van hoogwaardig langharig-pluche, wat zorgt voor een ultiem comfortabele rustplaats voor uw kat. Met een dichtheid van 300 g/m² voelt de mand lekker zacht aan en biedt het een fijne plek om te ontspannen en te slapen. Naast het creëren van een knusse slaapplek, kan de mand ook dienen als een speelplek voor uw kat. Het zachte pluche materiaal nodigt uit tot spelen en het verkennen van de omgeving. Bovendien is de relax-mand gemakkelijk schoon te maken, zodat uw kat altijd kan genieten van een frisse en hygiënische slaapplek. Geef uw kat de ultieme comfortervaring met de Trixie Relax-Mand voor Krabpalen. Een combinatie van kwaliteit, functionaliteit en stijl, waardoor uw kat optimaal kan genieten van zijn eigen speciale plekje in de krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Trixie Relax-Mand voor Krabpalen

De Trixie Relax-Mand voor Krabpalen heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Relax-Mand voor Krabpalen heeft een hoogte van 0 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Trixie Relax-Mand voor Krabpalen is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Relax-Mand voor Krabpalen is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Relax-Mand voor Krabpalen is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen