1. speelgoed
  2. Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt

Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt

Aantal niveaus

Afmetingen

45 cm lengte, 30 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt

Heeft u genoeg van die vervelende krassen en bijtsporen op uw bank door uw katten en honden? Wij hebben de perfecte oplossing voor u! Onze bankbeschermer is speciaal ontworpen om uw meubels te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van krabben en bijten. Met een afmeting van 45*30CM past deze beschermer perfect op uw bank en biedt het een effectieve barrière tegen schade. Deze bankbeschermer is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de scherpe nagels van uw huisdieren. Het is de ideale oplossing om uw meubels in topconditie te houden, terwijl uw katten en honden nog steeds comfortabel op de bank kunnen liggen. Daarnaast is de beschermer ook gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, waardoor het een praktische en handige oplossing is. Met onze bankbeschermer hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lelijke krassen en bijtsporen op uw meubels. Verleng de levensduur van uw bank en geniet van een stijlvol interieur zonder compromissen. Kies voor de beste bescherming voor uw meubels en geef uw huisdieren de vrijheid om comfortabel op de bank te liggen, zonder schade aan te richten.

Veelgestelde vragen over de Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt

De Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt heeft een hoogte van 50 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Bank beschermer tegen krabschade van katten en honden 45*30CM anti krab nagels en bijt bescherming meubilair voorkomt is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen