District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik en ontdek alle specificaties. 

Specificaties District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik

Aantal niveaus

2

Afmetingen

60 cm lengte, 0 cm breedte en 30 cm hoogte

Kleur

Peach

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik

De District 70 SARDINE is een uniek kattenkrabmeubel dat met zijn opvallende sardienenmotief een echte blikvanger in huis is. Gemaakt van gerecycled karton, draagt dit stijlvolle meubelstuk ook bij aan een duurzamere levensstijl. Met een afmeting van 60x30x30 cm biedt deze krabpaal en rustplek in één de perfecte plek voor jouw geliefde kat. Dit krabmeubel is niet alleen ontworpen om het natuurlijke krabgedrag van katten te bevredigen, maar ook om een rustgevende omgeving te creëren. De SARDINE biedt jouw kat een eigen plekje waar hij zich kan ontspannen en tot rust kan komen. Of het nu gaat om een middagdutje of gewoon even wegkruipen, dit meubelstuk biedt alle comfort die jouw kat nodig heeft. Daarnaast is de District 70 SARDINE gemakkelijk te monteren en te verplaatsen, zodat je het meubelstuk kunt aanpassen aan de behoeften van jouw kat. Met zijn perzikkleurige afwerking voegt dit krabmeubel een vleugje speelsheid en stijl toe aan elk interieur. Gun jouw kat de rust en krabplezier die hij verdient met de District 70 SARDINE!

Veelgestelde vragen over de District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik

De District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik heeft een hoogte van 30 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik is leverbaar in het Peach. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze District 70 SARDINE Design Katten Krabmeubel van gerecycled karton of Perzik Afmeting 60x30x30 cm Perzik is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen