1. speelgoed
  2. Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk

Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk

Aantal niveaus

Afmetingen

80 cm lengte, 40 cm breedte en 1 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk

Begin je dag met een glimlach en verwen jezelf met de Petrebels Mastermat 80 katten krabmat in de kleur Cappuccino. Deze krabmat is speciaal ontworpen voor de horizontale krabbers onder ons. Jouw geliefde viervoeter zal dol zijn op het sterke sisaltapijt dat deze mat biedt. Of het nu tijd is om wakker te worden of gewoon even lekker uit te strekken, de Mastermat staat altijd klaar om aan de behoeften van jouw tijger te voldoen. Deze krabmat is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook uitzonderlijk duurzaam. Hij is bestand tegen intensief gebruik en kan dus tegen een stootje. Leg de Mastermat gewoon bij de deur en laat jouw harige vriend er zijn klauwen in zetten. De afmetingen van 80 x 50 cm bieden voldoende ruimte om te krabben, spelen en ontspannen. Het zal al snel de favoriete plek van jouw kat worden. Maak een statement met de Petrebels Mastermat 80 katten krabmat en geef jouw harige vriend de perfecte plek om zijn instincten uit te leven. Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur en geef je kat een plek waar hij zich helemaal thuis voelt. Bestel nu en laat je verrassen door de hoogwaardige kwaliteit en het comfort dat deze krabmat biedt.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk

De Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk heeft een hoogte van 1 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 80 cm.

Deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Mastermat 80 katten krabmat Cappuccino 80 x 50 cm zeer sterk is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen