1. speelgoed
  2. Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm

Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm

De Adori Krabton Nala is een stijlvolle en praktische oplossing voor de krabbehoeften van jouw geliefde kat. Met zijn compacte formaat van 35 x 35 x 70 cm past deze krabton perfect in elk interieur. Deze krabton biedt jouw kat de ideale plek om te krabben, te klimmen en te spelen, terwijl je meubels gespaard blijven. De Krabton Nala is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, wat ervoor zorgt dat hij lang meegaat. De ton heeft drie verschillende niveaus met krabmatten en sisalpalen, waardoor jouw kat genoeg ruimte heeft om zijn klauwen te scherpen. Daarnaast is de krabton voorzien van een gezellige schuilplaats waar je kat zich veilig en geborgen kan voelen. Om het speelplezier van jouw kat nog verder te vergroten, is de Krabton Nala voorzien van een speelballetje aan een elastisch koord. Jouw kat zal zich urenlang vermaken met het jagen en spelen met dit leuke extraatje. De neutrale kleur van de krabton zorgt ervoor dat hij perfect blendt met elk interieur. Geef jouw kat de ideale plek om te krabben en te spelen met de Adori Krabton Nala!

Veelgestelde vragen over de Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm

De Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm heeft een hoogte van 70 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm is gemaakt van Hout | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabton Nala - 35 x 35 x 70 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen