1. speelgoed
  2. Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage

Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage

Aantal niveaus

6

Afmetingen

45 cm lengte, 55 cm breedte en 138 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout | Metaal | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage

Geef je geliefde kat een vleugje luxe met de Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel. Dit unieke en moderne kattenmeubel combineert stijl met functionaliteit, waardoor het een perfecte aanvulling is op elk interieur. Met zijn rustieke houtsnippers en contrasterende witte pluche bekledingen, straalt dit meubelstuk klasse uit en voegt het een vleugje vintage charme toe aan je huis. De Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel is niet alleen een comfortabel toevluchtsoord voor je kat, maar ook een praktische oplossing voor het bijhouden van zijn behoeften. De kattenbak is discreet geïntegreerd in het meubel, waardoor het een naadloze en nette uitstraling heeft. Je kat kan genieten van zijn eigen privéruimte terwijl jij kunt genieten van een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving. Dit kattenmeubel is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen krabben en slijtage, waardoor het meubelstuk jarenlang meegaat. Bovendien is het eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het perfect is voor drukke kattenbezitters. Met de Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel geef je je kat niet alleen een comfortabele en stijlvolle plek om te rusten, maar voeg je ook een vleugje elegantie toe aan.

Veelgestelde vragen over de Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage

De Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage heeft een hoogte van 138 cm, is 55 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage is gemaakt van Hout | Metaal | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Segenn's Kitty2 krabpaal kattenbak kattenmeubel, modern, vintage is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen