1. speelgoed
  2. Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm

Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

55 cm lengte, 35 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Lichtbruin/Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm

Creëer een eigen relaxplek midden in de woonkamer voor je geliefde kat met de Beeztees Houten Krabpaal Rinty. Dit unieke krabmeubel is geïnspireerd op de eeuwenoude tipitenten en past helemaal bij de laatste trends. De zijwanden van het meubel zijn bedekt met stevige sisalmatten, waar jouw kat naar hartenlust aan kan krabben. Tussen de krabplanken bevindt zich een heerlijk zacht kussen, waarop jouw kat kan neerploffen en ontspannen. Deze krabpaal is niet alleen geschikt om te krabben, maar ook om lekker op te slapen. Het 2-in-1 ontwerp biedt jouw kat alle comfort die hij nodig heeft. Bovendien is de hoes van het kussen uitwasbaar op 30 graden in de wasmachine, waardoor je het altijd fris en schoon kunt houden. Het meubel is gemaakt van onbewerkt hout, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling in jouw interieur. Met afmetingen van 55x35x60 cm past de Beeztees Rinty Krabpaal perfect in elke woonruimte. Geef jouw kat de ultieme plek om te relaxen en te krabben met dit prachtige krabmeubel.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm

De Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm heeft een hoogte van 60 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm is leverbaar in het Lichtbruin/Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Rinty Krabpaal Hout 55x35x60 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen