1. speelgoed
  2. Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM)

Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM)

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM) en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM)

Aantal niveaus

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 0 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM)

Deze handige, compacte krabplank genaamd Trixie Krabplank Sisal naturel is een must-have voor alle kattenliefhebbers. Met een afmeting van 60 x 11 cm is deze krabplank perfect om op te hangen aan de muur of gewoon neer te leggen op de vloer. Dankzij het gebruik van natuurlijk sisal materiaal, biedt deze krabplank een ideale plek voor katten om hun nagels te scherpen en tegelijkertijd je behang te sparen. De Trixie Krabplank Sisal naturel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het neutrale en natuurlijke design past perfect in elk interieur. Je kunt de krabplank gemakkelijk bevestigen aan de muur met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen, of je kunt hem gewoon op de grond leggen voor je kat om er vrij op te krabben. Door je kat deze krabplank aan te bieden, geef je hem of haar een gezonde en veilige manier om zijn of haar natuurlijke krabinstinct te bevredigen, terwijl je tegelijkertijd je meubels en behang beschermt. Met de Trixie Krabplank Sisal naturel geef je jouw kat een eigen plekje om te krabben en te spelen. Deze krabplank is duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij lang meegaat. Het is de ideale oplossing om je kat tevreden en je interieur intact te houden. Bestel nu deze krabplank en geniet van een harmonieuze omgeving voor zowel.

Veelgestelde vragen over de Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM)

De Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM) heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM) heeft een hoogte van 0 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM) is gemaakt van Kunststof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM) is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie krabplank sisal naturel (60X11 CM) is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen