1. speelgoed
  2. Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality

Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality

Aantal niveaus

2

Afmetingen

85 cm lengte, 50 cm breedte en 85 cm hoogte

Kleur

Grijs, Beige

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality

De Krabpaal Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality is de ultieme krabpaal voor katten van alle groottes. Met een indrukwekkende 15 cm dikke sisalpaal biedt deze krabpaal een waar speelparadijs voor jouw kat. Of het nu gaat om een kleine Britse Korthaar, een elegante Heilige Birmaan of een imposante Ragdoll of Maine Coon, deze krabpaal is geschikt voor alle rassen. Naast het bieden van een speelse en energieke omgeving voor jouw kat, neemt deze krabpaal ook niet veel ruimte in beslag. Met zijn compacte ontwerp past hij perfect in elke hoek van je huis. De donkergrijze kleur geeft deze krabpaal een stijlvolle uitstraling die naadloos past bij elk interieur. De Krabpaal Ragdoll Scratcher is niet alleen een plek waar jouw kat naar hartenlust kan krabben, maar biedt ook verschillende platforms en ligplekken waar jouw kat heerlijk kan ontspannen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs als jouw kat wild speelt. Kortom, deze krabpaal biedt het beste van beide werelden: een plek om te spelen en te ontspannen, terwijl jouw meubels beschermd blijven tegen de scherpe nagels van jouw geliefde huisdier.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality

De Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality heeft een hoogte van 85 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 85 cm.

Deze Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality is leverbaar in het Grijs, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal krabstam XL Ragdoll Scratcher donkergrijs van RHRQuality is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen