1. speelgoed
  2. Krabpaal Rosie 60 cm

Krabpaal Rosie 60 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Rosie 60 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Rosie 60 cm

Aantal niveaus

2

Afmetingen

lengte, breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal Rosie 60 cm

De Rosie krabpaal met een hoogte van 60 cm is het perfecte kattenmeubel voor kleine katjes en kittens die hun eerste krabpaal nodig hebben. Met zijn compacte formaat en stevige constructie biedt deze krabpaal een veilige en speelse omgeving voor uw pluizige vriendje om zijn klauwen te scherpen en te spelen. Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor jonge katten en heeft een zachte, knusse ligplaats bovenop, waar ze hun dutjes kunnen doen en ontspannen. Daarnaast is er een krabpaal aan de zijkant, bedekt met duurzaam sisal touw, wat perfect is om aan te krabben en te klimmen. Het biedt de nodige stimulatie en helpt bij het onderhouden van gezonde klauwen. Houd er rekening mee dat deze krabpaal niet geschikt is voor grotere of zwaardere katten, omdat het ontwerp specifiek is afgestemd op de behoeften van jonge katjes. Geef uw kleine harige metgezel de perfecte krabpaal om te groeien en te spelen met de Rosie krabpaal van 60 cm hoogte.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Rosie 60 cm

De Krabpaal Rosie 60 cm heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Rosie 60 cm heeft een hoogte van 60 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Krabpaal Rosie 60 cm is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Rosie 60 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Rosie 60 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen