1. speelgoed
  2. Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs

Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 50 cm breedte en 206 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs

Deze krabpaal is speciaal ontworpen om jouw kat te voorzien van een eigen plekje om te krabben, klimmen en rusten. Met een hoogte van maar liefst 206 cm biedt deze krabpaal talloze mogelijkheden voor jouw avontuurlijke viervoeter. Het lichtgrijze design past perfect bij ieder interieur, waardoor deze krabpaal een stijlvolle toevoeging is aan jouw woning. De krabpaal is voorzien van verschillende niveaus en platforms, zodat jouw kat naar hartenlust kan klimmen en spelen. De stevige palen zijn bekleed met duurzaam sisaltouw, waardoor jouw kat zijn nagels kan scherpen zonder jouw meubels te beschadigen. Daarnaast is er een comfortabele hangmat en meerdere mandjes aanwezig waar jouw kat heerlijk in kan relaxen. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook zeer stabiel en veilig. Dankzij de stevige constructie kan jouw kat onbezorgd spelen en klimmen zonder dat de krabpaal wiebelt of omvalt. Bovendien is de krabpaal eenvoudig te monteren en wordt deze geleverd met duidelijke instructies. Geef jouw kat de ideale plek om te krabben, klimmen en slapen met deze hoogwaardige krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs

De Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs heeft een hoogte van 206 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm Lichtgrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen