1. speelgoed
  2. Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm

Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

55 cm lengte, 56 cm breedte en 86 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm

Het Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly is ontworpen om jouw kat de ultieme speel- en rustplek te bieden. Met een afmeting van 56x56x86 cm is dit meubel perfect geschikt voor zowel kleine als grote katten. Dit kattenmeubel is gemaakt van hoogwaardig pluche, wat zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring voor jouw geliefde huisdier. Het biedt verschillende niveaus en platformen waar jouw kat naar hartenlust kan krabben, klimmen en spelen. Daarnaast is er ook een gezellige verstopplek waar jouw kat zich veilig kan terugtrekken en ontspannen. Het Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly heeft een stevig en stabiel ontwerp, zodat jouw kat veilig kan genieten van zijn speeltijd. De neutrale kleuren passen perfect in elk interieur en maken van dit meubel een stijlvolle toevoeging aan jouw huis. Geef jouw kat de ultieme speelervaring met dit prachtige kattenmeubel van Jack and Vanilla!

Veelgestelde vragen over de Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm

De Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm heeft een hoogte van 86 cm, is 56 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Jack and Vanilla Kattenmeubel Molly 56x56x86 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen