MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96

Aantal niveaus

4

Afmetingen

48 cm lengte, 48 cm breedte en 96 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96

Bij MIRA HOME begrijpen we dat huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van het gezin. Daarom hebben we de MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis ontworpen, een multifunctioneel meubelstuk dat perfect is voor zowel jouw kat als jouw interieur. Met zijn afmetingen van 48x48x96 cm biedt deze kattenboom voldoende ruimte voor jouw harige vriend om te krabben, spelen en ontspannen. De MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis heeft een eigentijds ontwerp met strakke lijnen, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke kamer. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert. De kattenboom is voorzien van meerdere niveaus, waar jouw kat naar hartenlust kan klimmen, springen en verkennen. Deze kattenboom is niet alleen functioneel, maar ook praktisch. Het is gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Bovendien is het ontwerp zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk te reinigen is, zodat jouw huis altijd schoon en fris blijft. Verwen jouw kat met de MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis en geniet van een harmonieuze combinatie van stijl en comfort in jouw huis.

Veelgestelde vragen over de MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96

De MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96 heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96 heeft een hoogte van 96 cm, is 48 cm breed en heeft een lengte van 48 cm.

Deze MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96 is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96 is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MIRA Home Krabpaal katten Kattenmand Kattenhuis - 48x48x96 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen