1. speelgoed
  2. Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm

Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 0 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm

Met de Trixie Krabplank Sisal Naturel van 70 x 17 cm hoef je je geen zorgen meer te maken over gekrab aan je behang. Deze handige en compacte krabplank is perfect om op te hangen of neer te leggen en biedt je kat een ideale plek om te krabben. De krabplank is gemaakt van natuurlijk sisal, wat ervoor zorgt dat je kat zijn nagels kan slijpen zonder je meubels te beschadigen. De Trixie Krabplank Sisal Naturel is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het natuurlijke sisal past perfect in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan je woning. Bovendien is de krabplank stevig en duurzaam, waardoor hij lang meegaat en je kat er eindeloos van kan genieten. Naast het sparen van je behang, heeft de Trixie Krabplank Sisal Naturel ook andere voordelen. Het krabben aan de plank stimuleert de nagelgroei en helpt bij het verwijderen van oude nagelhoezen. Bovendien helpt het je kat om stress te verminderen en zich te ontspannen. Kortom, met deze krabplank geef je je kat niet alleen een plek om te krabben, maar ook een gezonde en gelukkige levensstijl.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm

De Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm heeft een hoogte van 0 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm is gemaakt van Kunststof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabplank Sisal 70 x 17 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen