1. speelgoed
  2. Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen

Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen

Aantal niveaus

6

Afmetingen

43 cm lengte, 30 cm breedte en 43 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

Plastic

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen

Bescherm je waardevolle meubels tegen de scherpe nagels van je huisdier en bied hem tegelijkertijd een leuke afleiding met onze revolutionaire enkelszijdig klevende Anti-Krab Folie inclusief meegeleverd kattenspeeltje! Deze doorzichtige beschermfolie is de ultieme oplossing om ongewenst krabben te voorkomen, zonder je meubels te beschadigen. Dankzij ons unieke ontwerp blijven er geen plakresten achter en kun je de vellen eenvoudig aanbrengen met behulp van de meegeleverde Twist Pins. Het is alsof je een onzichtbaar schild hebt dat je meubels beschermt tegen nieuwsgierige kattenpootjes. Onze Tiger Guard® Anti Krab Vellen zijn ontworpen om perfect te passen op banken en andere meubels, en bieden een duurzame bescherming tegen krassen en slijtage. Met 6 XXL vellen heb je voldoende materiaal om meerdere meubelstukken te beschermen. De folie is transparant, waardoor het nauwelijks opvalt op je meubels en de stijl van je interieur niet verstoort. Bovendien is de folie gemakkelijk schoon te maken, zodat je meubels er altijd fris en nieuw uitzien. Maar dat is nog niet alles! Bij de Anti Krab Vellen wordt ook een kattenspeeltje meegeleverd, waarmee je huisdier zich kan vermaken terwijl zijn nagels veilig blijven van je meubels. Het speeltje is gemaakt van duurzaam.

Veelgestelde vragen over de Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen

De Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen heeft een hoogte van 43 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 43 cm.

Deze Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen is gemaakt van Plastic. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Tiger Guard® Anti Krab Vellen Anti Krab Katten Krabpaal Bankbeschermer Kat Meubelbescherming Katten 6 XXL Vellen is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen