1. speelgoed
  2. Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm

Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm

Geef jouw kat de mogelijkheid om ongestoord te krabben met de Beeztees Gina Krabpaal. Deze unieke krabpaal is speciaal ontworpen om aan de natuurlijke krabbehoefte van jouw kat te voldoen. De krabpaal is voorzien van een stevige sisalstam, waardoor jouw kat zijn nagels op een gezonde manier kan scherpen. Deze mini krabpaal heeft een compact formaat van 30x30x45 cm, waardoor hij perfect past in elk interieur. De bodemplaat en de bovenkant van de paal zijn afgewerkt met zacht pluche, wat zorgt voor extra comfort voor jouw kat tijdens het krabben. De verticale plaatsing van de stam maakt deze krabpaal ideaal voor katten die graag verticaal krabben. Geef jouw kat de mogelijkheid om zijn natuurlijke krabgedrag uit te oefenen en zijn nagels in topconditie te houden met de Beeztees Gina Krabpaal. Jouw kat zal dol zijn op deze moderne en stijlvolle krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm

De Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm heeft een hoogte van 45 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Gina Krabpaal - Mini 30x30x45 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen