1. speelgoed
  2. Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom

Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom

Aantal niveaus

Afmetingen

69 cm lengte, 39 cm breedte en 81 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom

Deze kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een robuuste en stabiele constructie. Hierdoor is de krabpaal duurzaam en zal hij niet snel vervormen of breken. De brede basis zorgt voor extra stabiliteit en draagkracht, zodat je kat veilig op de krabpaal kan lopen en springen. De krabmat is bedekt met natuurlijk sisal, waardoor je kat zijn krabinstinct kan bevredigen zonder je meubels te beschadigen. De sisal mat is stevig bevestigd met klittenbandsluiting aan de zijkant. Deze activiteitenboom biedt plezier en ontspanning op meerdere etages. Het heeft een pluizig uitzichtplatform, een gezellige hol, kattenrekken, een breed platform en een comfortabel mand ligbed. Hiermee wordt voldaan aan de verschillende behoeften van je kat, zoals ontspanning, klimmen en krabben. Daarnaast zijn er 4 zachte kussens geplaatst om een aangename sfeer te creëren om te spelen en te slapen. Dankzij de uitstekende afwerking heeft deze kattenboom een eenvoudige en stijlvolle look. De natuurlijke houtnerf geeft een modern gevoel aan het kattenactiviteitencentrum. Met deze krabpaal geef je je kat een heerlijke plek om te spelen, krabben en relaxen.

Veelgestelde vragen over de Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom

De Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom heeft een hoogte van 81 cm, is 39 cm breed en heeft een lengte van 69 cm.

Deze Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kattenboom krabton kattenmeubel met holte matten, kattenspeelhuis hout, kattenhuis klimboom, krabpaal activiteitsboom is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen