1. speelgoed
  2. Katten Krabpaal Saar Kattenhuis

Katten Krabpaal Saar Kattenhuis

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal Saar Kattenhuis en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal Saar Kattenhuis

Aantal niveaus

5

Afmetingen

48.50 cm lengte, 34.50 cm breedte en 138 cm hoogte

Kleur

Zwart, Beige

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Krabpaal Saar Kattenhuis

De Katten Krabpaal Saar Kattenhuis is de perfecte speelplek en rustplaats voor jouw geliefde katten. Gemaakt van duurzaam sisal, zacht pluche en stevig MDF, is deze krabpaal een ware traktatie voor jouw harige vrienden. Met meerdere niveaus en diverse lig- en zitplaatsen kunnen jouw katten zich vermaken en ontspannen zoals nooit tevoren. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om meerdere katten tegelijkertijd te kunnen accommoderen. Jouw katten kunnen hun natuurlijke krabinstinct bevredigen met de stevige sisalpalen, terwijl ze genieten van de zachte pluche bekleding op de lig- en zitplaatsen. De verschillende niveaus bieden een ideale plek voor jouw katten om te klimmen, spelen en rusten. Geef jouw katten het cadeau van comfort en plezier met de Katten Krabpaal Saar Kattenhuis. Met zijn stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen is deze krabpaal een aanwinst voor elk interieur. Jouw katten zullen dol zijn op hun nieuwe speelparadijs en jij kunt genieten van het zien van jouw geliefde huisdieren zo gelukkig en tevreden.

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal Saar Kattenhuis

De Katten Krabpaal Saar Kattenhuis heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal Saar Kattenhuis heeft een hoogte van 138 cm, is 34.50 cm breed en heeft een lengte van 48.50 cm.

Deze Katten Krabpaal Saar Kattenhuis is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal Saar Kattenhuis is leverbaar in het Zwart, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal Saar Kattenhuis is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen