1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige

Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige

Aantal niveaus

0

Afmetingen

lengte, 38 cm breedte en 57.50 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige

Wanneer je een schattig kitten in huis verwelkomt, is een krabpaal een onmisbaar item. Het is van groot belang om te voorkomen dat jouw kleine pluizenbol zijn nageltjes aan de meubels scherpt. Gelukkig is er nu de Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige, speciaal ontworpen voor jonge katten! Deze prachtige krabpaal biedt alles wat jouw katje nodig heeft om op een veilige en speelse manier zijn nagels te verzorgen. Met zijn stevige voet staat de krabpaal stevig op zijn plek, zodat jouw kleine avonturier naar hartenlust kan krabben, klimmen en spelen zonder dat de paal omvalt. De beige kleur van de krabpaal past perfect bij elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan jouw woning. De Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige is uitgerust met meerdere krabpalen en speelplatforms, zodat jouw kitten zich nooit zal vervelen. De sisalpalen bieden de ideale textuur om de nagels in topconditie te houden, terwijl de zachte pluche bekleding zorgt voor ultiem comfort tijdens het luieren. Daarnaast is de krabpaal voorzien van speeltjes, zoals een balletje aan een elastisch koord, waarmee jouw katje zijn jachtinstinct kan prikkelen. Met de Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige geef je jouw kitten de perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen. Ondertussen bescherm je je.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige

De Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige heeft een hoogte van 57.50 cm, is 38 cm breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Op Voet Lisa Beige is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen