1. speelgoed
  2. Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige

Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige

Aantal niveaus

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 80 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Rotan

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige

De Duvo+ Provence rieten krabton in de kleur beige is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Deze stijlvolle krabton is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook uw geliefde kat de perfecte gelegenheid om zijn nagels te verzorgen. Dankzij de duurzame rieten constructie kan uw kat naar hartenlust krabben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan uw meubels. Het unieke kenmerk van deze krabton is het comfortabele kussen dat erbij wordt geleverd. Dit kussen zorgt ervoor dat uw kat zich heerlijk kan nestelen en optimaal kan ontspannen. Het beige design past moeiteloos in elk interieur en geeft een warme en gezellige uitstraling aan uw woonkamer. Bovendien is deze krabton ideaal voor katten die niet veel interesse tonen in sisal krabpalen, maar wel behoefte hebben aan een goede krabmogelijkheid. Met de Duvo+ Provence rieten krabton geeft u uw kat niet alleen een plek om zijn nagels te onderhouden, maar ook een eigen comfortabele plek in huis. Laat uw kat genieten van deze luxe krabton en geef hem de mogelijkheid om zijn natuurlijke krabgedrag uit te oefenen, terwijl u geniet van een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Veelgestelde vragen over de Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige

De Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige heeft een hoogte van 80 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige is gemaakt van Rotan. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Duvo+ Provence rieten krabton kussen Beige is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen