1. speelgoed
  2. Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage

Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage

Aantal niveaus

3

Afmetingen

34 cm lengte, 74 cm breedte en 114 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage

De Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage is een waardevolle toevoeging aan jouw huis. Deze prachtige krabpaal biedt niet alleen een comfortabele rustplaats voor jouw geliefde kat, maar dient ook als een stijlvolle decoratie voor jouw interieur. Met zijn afmetingen van 74 x 34 x 114 cm past hij perfect in elke hoek van jouw huis. Deze krabpaal biedt jouw kat de ultieme ontspanning. Met een gezellig platform en een knuffelkamer zal jouw kat zich meteen thuis voelen. Terwijl jouw kat geniet van zijn rustmoment, kun jij de bovenste plank gebruiken om jouw favoriete decoratieve items neer te zetten. Zo combineert deze krabpaal functionaliteit met een vleugje elegantie. Niet alleen zal deze krabpaal jouw kat gelukkig maken, maar het zal ook jouw interieur verfraaien. Met zijn vintage design en hoogwaardige materialen is deze krabpaal een ware blikvanger. Dus waar wacht je nog op? Gun jouw kat en jezelf de ultieme luxe met de Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage.

Veelgestelde vragen over de Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage

De Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage heeft een hoogte van 114 cm, is 74 cm breed en heeft een lengte van 34 cm.

Deze Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Signature Home 2-in-1 Katten meubels Krabpaal krabpaal vintage is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen