1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370

PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 82.5 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370

Voldoe op een veilige manier aan de natuurlijke instincten van je kat met de PawHut krabpaal! Zowel jouw geliefde huisdier als jijzelf zullen profiteren van deze kattenkrabpaal, omdat katten naar hartenlust kunnen krabben en klimmen, waardoor je tapijt en meubels beschermd blijven tegen beschadigingen. Deze krabpaal biedt een comfortabele plek voor je harige vrienden om te rusten, te spelen en te oefenen gedurende de hele dag. Deze krabpaal heeft een breed zitplatform waar je katten comfortabel op kunnen ontspannen. De sisalpalen bevredigen de krabbehoefte van je kat, waardoor je meubels beschermd blijven tegen krassen. De multifunctionele krabpaal is gemaakt van hoogwaardig E1-kwaliteit MDF, dat niet schadelijk is voor de gezondheid van je kat. Daarnaast creëert de kattengrot van lisdodde een gezonde en veilige ruimte voor je harige vriend. Het klassieke kleurenschema maakt het eenvoudig om de krabpaal te combineren met je bestaande interieur. Dit ontwerp met meerdere verdiepingen voldoet aan de klimbehoefte van je huisdier. De krabpaal is geschikt voor katten die minder dan 5 kg wegen. We adviseren je om een krabpaal te kiezen die past bij het type kat dat je hebt. Montage is vereist, maar met de meegeleverde instructies is het eenvoudig en snel te doen. Geef je kat.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370

De PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370 heeft een hoogte van 82.5 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom krabpaal met kattengrot sisal hoogte 82,5 cm zacht pluche D30-370 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen