1. speelgoed
  2. Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat

Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat

Aantal niveaus

0

Afmetingen

45 cm lengte, 30 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat

Bescherm jouw meubels tegen krabschade met de Johannes & Co Anti Krab Vellen! Deze vellen zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat jouw kleine vriend zijn nagels in jouw bank zet. Met maar liefst 8 stuks in XXL formaat, heb je genoeg vellen om al jouw meubels te beschermen. Deze innovatieve vellen zijn eenvoudig aan te brengen. De binnenkant van de vellen is voorzien van een plaklaag die stevig aan jouw meubels blijft kleven, zonder enige lijmresten achter te laten. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat jouw meubels beschadigd raken door de scherpe nagels van je kat. Naast het beschermen van je meubels, bieden de Johannes & Co Anti Krab Vellen ook een aantrekkelijk alternatief voor jouw kat. De vellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een aantrekkelijke textuur waar katten graag hun nagels in zetten. Zo kan jouw kat zijn natuurlijke krabbehoefte bevredigen, terwijl jouw meubels onbeschadigd blijven. Met de Johannes & Co Anti Krab Vellen zorg je ervoor dat jouw kat en jouw meubels beide tevreden zijn. Bescherm jouw waardevolle meubels en geef jouw kat een plek om te krabben met deze handige vellen in XXL formaat!

Veelgestelde vragen over de Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat

De Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat heeft een hoogte van 45 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Johannes Co Anti krab vellen katten meubel bescherming Bescherming tegen krabschade 8 Stuks XXL formaat is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen