1. speelgoed
  2. Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs

Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

37 cm lengte, 37 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal | Pluche | Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs

Laat je kat genieten van urenlang speelplezier met de Keddoc Krabton Tower Paris in donkergrijs. Deze unieke krabton biedt niet alleen een plek om te krabben, maar ook om te spelen en uit te rusten. Met zijn drie gaten geeft deze krabton je kat de perfecte mogelijkheid om zich even terug te trekken, maar tegelijkertijd kan hij of zij ook genieten van interactie met de speelmuisjes die door de openingen bewegen. Hierdoor zal je kat zich nooit vervelen met deze krabpaal. De Keddoc Krabton Tower Paris is niet alleen erg functioneel, maar ook nog eens stijlvol. De donkergrijze kleur past perfect in ieder interieur. Bovendien is de krabton voorzien van een zacht mandje met opstaande rand bovenop de ton, waar je kat heerlijk kan ontspannen en een dutje kan doen na al dat spelen. Deze krabton is gemaakt van duurzaam materiaal en is van hoge kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kat er lang plezier van zal hebben. Geef je kat het ultieme speel- en rustplekje met de Keddoc Krabton Tower Paris in donkergrijs!

Veelgestelde vragen over de Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs

De Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs heeft een hoogte van 70 cm, is 37 cm breed en heeft een lengte van 37 cm.

Deze Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs is gemaakt van Sisal | Pluche | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Keddoc Krabton Tower Paris Donkergrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen