1. speelgoed
  2. Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm

Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

30 cm lengte, 45 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm

Onze Westhome Anti Krab Vellen zijn speciaal ontworpen om jouw meubels te beschermen tegen de scherpe nagels van je geliefde kat of hond. Deze vellen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen krassen en scheuren. Met een afmeting van 30 x 45 cm passen ze perfect op de hoeken van je bank, stoelen of andere meubelstukken die vaak het doelwit zijn van jouw huisdier. Deze set van 10 anti-krabvellen biedt een uitstekende bescherming voor al je meubels. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je huisdier schade aanricht aan je kostbare bezittingen. De vellen zijn eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde dubbelzijdige tape, die stevig blijft zitten maar geen sporen achterlaat op je meubels. Naast de beschermende functie hebben onze anti-krabvellen ook een stijlvol ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat ze perfect passen bij de stijl van jouw interieur. Zo kun je je meubels beschermen zonder concessies te doen aan de esthetiek van je woning. Met onze Westhome Anti Krab Vellen kun je eindelijk genieten van je nieuwe meubels zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Investeer in de duurzaamheid van je meubels en geef je huisdier een alternatief om zijn krabbehoeften te vervullen. Bestel nu en ervaar het gemak en de gemoedsrust die onze anti-krabvellen je bieden.

Veelgestelde vragen over de Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm

De Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm heeft een hoogte van 45 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Westhome Anti Krab Vellen voor kat en hond Meubelbescherming Bankbescherming 10 stuks 30 x 45 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen